Wie is Wendy van de Geijn

Mijn naam is Wendy van de Geijn en ik ben geboren op 15 januari 1973 in Nijmegen. Op dit moment woon ik met mijn partner in de stad van Flipje, Tiel.

 

 

Mijn leven begon rustig en gezellig in het kleine dorpje Puiflijk. Op 11 jarige leeftijd begon het avontuur. Samen met mijn ouders en broertje verhuisden we naar de stad Leerdam waar mijn ouders een horecabedrijf begonnen. Mijn leven stond op z’n kop. Een stad, nieuwe school, altijd mensen in de buurt. Ik als ontzettend verlegen kind vond het allemaal maar niks en bovenal eng. Met behulp van mijn ouders ontwikkelde ik me van een ontzettend verlegen meisje tot een gezellige tiener.

 

In de jaren die volgden groeide mijn zelfvertrouwen en werd ik reislustig. Ik werkte als au-pair in Frankrijk en in de horeca in Zwitserland, reisde met m’n rugzak door Afrika en Azië voor een periode van 15 maanden en toerde met een camper van Noorwegen naar Spanje.

 

In al deze jaren ontmoette ik heel veel mensen en allemaal waren ze verschillend. Ieder mens was uniek en had zijn eigen levensverhaal. Ik merkte dat dit me intrigeerde en vond het fijn met deze mensen over hun kijk op het leven en de vragen die ze hadden te praten. Nu jaren later heb ik eindelijk de knoop doorgehakt en volg ik studies om datgene te doen waar mijn hart ligt: Mensen begeleiden van een periode waarin ze ergens vastlopen naar een leven waarin ze datgene bereiken wat belangrijk voor ze is.